sexjobs aangifte

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Sexjobs heeft veel betrouwbare bezoekers en adverteerders!

Leuke en geile oom gezocht groningen sexjobs.nl
Hoeveel bezoekers heeft sexjobs.nl

Als jullie mij snappen doe dan een blauwe duim omhoog en abonneer om niks te missen. Bij twijfel of de sekswerker meerderjarig is, vraag dan altijd om een legitimatie. Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik geef hierbij aan Tease Media.V., of enig aan Tease Media.V. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van. Teasemedia is echter wel tegen alle misstanden binnen de prostitutie! Ik verklaar minimaal 21 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media.V. Wij vinden dat alle klanten en bezoekers van onze sites veilig en indien gewenst anoniem moeten kunnen afspreken. Gelezen te hebben en ga hier expliciet mee akkoord.