volle vrouw geil in auto

horloge keek was het al halftwaalf. Ik zag Frits grinniken. Meestal gebeurd dat op onverwachte momenten, soms een paar weken of een maand niets en direct sex contact dan, in een café op een terras of op gelijk welke openbare plaats zit er zo een vent die er niet slecht uitziet en dan is het bijna zeker raak. Ik zag dat Aart nu aan Bert en Rolf aangaf dat zij de touwen moesten losmaken. Hij nodigde Benedicte uit daar aan te bellen.

De man staat drukt even later zijn stijve paal tegen haar kletsnatte kutje, ja, ja, doe het, roept ze hem toe, en zijn stijve paal glijd bij haar naar binnen. We gaan zitten op de eerste rij vlak voor een klein podium waarachter het groot scherm hangt, en met veel ruimte voor ons, de seksfilm die speelt interesseert ons niet zo erg, en daar komen we ook niet voor. Pakte haar haar beet en snauwdekom op meetongenVoor het eerst zag ik hoe Benedicte met Aart meetongde.

Ik kon er achterlangs lopen. Af en toe voerden ze haar een slok bier. Ik keek naar haar zag haar verfomfaaide kleding en ontdekte een paar druppels sperma in haar haar bij haar oor; ik kon haar even nauwelijks als mijn echtgenote zien, maar zag alleen maar die hoer, die ik zo graag had willen zien. Hij neukt haar terwijl de andere mannen haar lichaam betasten en een van hen zijn pik in haar mond duwt en haar gewoon in haar mond neukt tot hij alles in haar keel spuit, en de andere man bijna gelijktijdig zijn zaad loost in haar. Nadat ik weer was gaan staan bestormde hij mij bijna, zijn handen waren op mijn borsten, tussen mijn benen, overal waren ze, en terwijl ik hem aftrok en hij me onhandig vingerde. Waarschijnlijk omdat ze half dronken was of toch geen uitweg zag. Spijtig genoeg zijn er nogal wat mannen te timide om in te gaan op haar uitdagingen terwijl haar man erbij is, maar er blijven er genoeg over die dat wel doen. Ze wilde zich weer verzetten, ik zag het aan de bewegingen van de armen. Hé, kijk, zei ik tegen Benedicte, daar brandt licht. Mijn vrouwtje bekijkt me en zegt: zouden we dat wel doen? Benedicte murmelde tussen de slokken bier door dat ze moeten ophouden, maar ik zag dat ze geen schijn van kans had, wat me mateloos opwond.